Vavin

Alle onze behandelingen zijn zowel geschikt voor vrouwen als mannenVAVIN huidverbeteringsproducten bevatten hoog gedoseerde actieve werkstoffen die het natuurlijk functioneren van de huid ondersteunen en daarmee rechtstreeks de vitaliteit van de huid. Alle producten van VAVIN worden ontwikkeld vanuit de gedachte de huid zelf zoveel mogelijk te laten werken.

VAVIN huidverbeteringsproducten ondersteunen de natuurlijke werking van de huid, met name de werking van de Langerhanscellen die zich in de basale cellaag van de huid bevinden. Langerhanscellen sturen als het ware de huid aan. Ze beschermen gezonde huidcellen en stimuleren de aanmaak van nieuwe huidcellen en het collageen. Langerhanscellen werken minder goed naarmate de huid ouder wordt. De VAVIN producten ONDERSTEUNEN de positieve werking van de Langerhanscellen en daarmee dus RECHTSTREEKS de vitaliteit van de huid.

De formuleringen van de VAVIN producten zijn zorgvuldig samengesteld. Er worden zoveel mogelijk huideigen ingrediënten voor onze producten geselecteerd waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een positieve werking hebben op het natuurlijk functioneren van de huid. Daarnaast wordt er alleen maar met hoogwaardige natuurlijke oliën gewerkt die de huidbarrière aanvullen en beschermen. Er worden geen minerale oliën, agressieve emulgatoren, kleurstoffen of ingrediënten met comedogene of irriterende eigenschappen gebruikt. VAVIN staat voor kwaliteit van de huid en gebruikt alleen die ingrediënten voor haar producten die de kwaliteit van de huid ook daadwerkelijk verbeteren. Het centrale uitgangspunt bij de ontwikkeling van VAVIN producten vormt het natuurlijk functioneren van de huid. In het bijzonder bij huidproblemen en huidveroudering is het van belang goed samengestelde cosmetica te gebruiken die met de huid meewerken.

  • voor meer informatie over de producten van Vavin, klik hier…

    Show Comments

    No Comments


    Add comment