!QMS

Alle onze behandelingen zijn zowel geschikt voor vrouwen als mannen

Achter het succesvolle !QMS Medicosmetics staat een chirurg, biochemicus en internationaal erkende expert op het gebied van esthetische geneeskunde Dr. med. Erich Schulte. Tot op heden is zijn behandelingssysteem op het gebied van huidregeneratie uniek!

In de wereld van hoge concentraties werkstoffen in cosmetica, staat !QMS bekent dat het steeds nieuwe wegen verkent. Dat Dr.med.Erich Schulte met het beste niet tevreden is, verklaart zijn constante zoektocht naar nog sterkere werkstoffen.

Tijdens zijn medische studies aan de universiteit in Gottingen, kon Dr.med Erich Schulte nog niet weten dat hij enkele jaren later het geheim van cellulaire huidverjonging kon oplossen. Vandaag is hij, in de medische vakkringen, de hoogst erkende expert betreffende cellulaire huidverjonging.

Wat waren echter de beweegreden van Dr.med.Erich Schulte om zijn kennis in de traditionele cosmetica te gebruiken? Dr. Schulte werkte tijdens zijn medische loopbaan in de reconstructieve plastische gezichtschirurgie. Zijn patiënten waren in deze tijd vooral slachtoffers van zware ongelukken en de daaruit volgende letsels uit de zwaarste categorie, die op hun beurt gecompliceerde operaties vereiste. Deze ingrepen waren ook bedoeld om de optische toestand en eventuele functies te herstellen. Echter werd aan de toestand van de huid zelf geen aandacht geschonken! Hij kreeg de opdracht een research project te starten over collageen versus wondheling. Dit thema wekte mijn interesse, verklaart Dr.Schulte.

Dr.med. Erich Schulte; “Het interessante van dit onderzoek-project was het collageen, een eiwitbestanddeel van de huid. Hoe intensiever ik deze kleine, bijna onzichtbare stof onderzocht, des te dieper ik mij bevond in een wonderbaarlijk universum, dat mij direct betoverde en sindsdien nooit meer heeft losgelaten, de huid! Zo ontstond de drang om het onopgeloste probleem van huidveroudering te onderzoeken, tegelijkertijd ging ook de interesse om littekens te verminderen en om de huid in de diepte te regenereren”.

In 1987 opende Dr.med.Erich Schulte zijn kliniek voor Esthetische geneeskunde en Cosmetische Microchirurgie in Marbella (Spanje). Ondertussen was zijn naam niet alleen nationaal maar ook internationaal bekent in magazines. En zo gebeurde waar niemand ooit in slaagde. Hij ging mensen uit koningshuizen en talrijke filmsterren behandelen die zijn medische competentie wisten te waarderen.

De geboorte van !QMS Medicosmetics Dr. Schulte bleef zich onvermoeid inzetten om het geheim van huidveroudering op wetenschappelijke basis te ontrafelen. Hij begon de huid van patiënten zeer bewust te behandelen en dit niet na een operatie maar voor de operatie, zijn resultaten overtroffen alle verwachtingen. Zo ontwikkelde Dr.med.Erich Schulte in samenwerking met ander biochemiecussen het !QMS systeem met natuurlijke collagenen onder de naam !QMS: Quick Medical Skinformula.

Met sensationele resultaten veroverde Dr.Schulte de wereld der schoonheid. Werden de patiënten met !QMS producten behandelt dan was de wondheling niet alleen veel sneller maar was het littekenweefsel duidelijk verbleekt en de huid regenereerde zich zichtbaar. Een werkzame anti-aging verzorging dat slap weefsel in enkele weken steviger maakt, rimpels zichtbaar vermindert of deels volledig verdwenen. De vale teint veranderde in een jonge frisse uitstraling. Al deze resultaten waren in deze vorm nog nooit gekregen. Er nam een regelrecht verjongingsproces plaats.

De !QMS producten zijn vandaag de dag meer gevraagd dan ooit. De producten worden continue verder ontwikkelt en Dr.Schulte ontpopte zich tot Faltenkoning (rimpelkoning). De hoge erkentenis van patiënten uit de wereld der prominenten is tot op heden gebleven. Deze ontdekkingen en prestaties werden meermaals met diverse onderscheidingen gehonoreert. Zo werd hem o.a. van een Gremium in Parijs “THE BEST”  toegekend.

  • voor meer informatie over ENVIRON® producten klik hier...

    Show Comments

    No Comments


    Add Comment

    Comments in this page are closed.