Voedingssupplementen

Alle onze behandelingen zijn zowel geschikt voor vrouwen als mannen

Wat zijn Essentials? Om gezond te blijven hebben we een verscheidenheid aan vitaminen, mineralen, bioflavonoïden en andere voedingsstoffen nodig. Hoewel we veel van deze voedingsstoffen via ons dagelijks voedsel binnen krijgen, is het in de praktijk werkelijk onmogelijk door alleen via het eten een optimale dosis te verkrijgen.

USANA begrijpt dat het van groot belang is alle leeftijdsgroepen te voorzien van de juiste ingrediënten, in de juiste hoeveelheden, in de juiste verhoudingen en in de juiste vorm. Daarom heeft USANA de Essentials als meest uitgebalanceerde aanvulling ontwikkeld. Een MUST voor iedereen, die in ware gezondheid geïnteresseerd is.

De Juiste Ingrediënten De ‘essentiële’ vitaminen en mineralen, zoals aanbevolen door de Gezondheidsraad in de Verenigde Staten, een adviescollege van de regering, bevatten de 13 organische verbindingen en 19 anorganische elementen, die het lichaam nodig heeft voor een juiste werking van de cellen. Ons lichaam kan die noodzakelijke ingrediënten niet zelf aanmaken, dus moeten we ze krijgen uit onze voeding.

USANA heeft de betekenis ‘essentiële’ uitgebreid met verschillende voedingsstoffen, waarvan recent onderzoek heeft aangetoond dat ze helpen een optimale gezondheid te behouden. De USANA Essentials bevatten ook een combinatie van anti-oxidanten om de schade door vrije radicalen te voorkómen en te bestrijden.*

De Juiste Hoeveelheden De Gezondheidsraad beveelt per voedingsstof de hoeveelheden aan van de essentiële vitaminen en mineralen die dagelijks nodig zijn – afgekort in het Nederlands als ADH; aanbevolen dagelijkse hoeveelheid – om een gezond leven te waarborgen en ze richten zich op de voedingstekorten die acute deficiëntieziekten kunnen veroorzaken. De USANA Essentials zijn samengesteld om meer te doen dan deficiëntieziekten te bestrijden – zij zijn ontwikkeld om een optimale gezondheid te bevorderen. De Essentials bevatten grotere hoeveelheden van bijna alle noodzakelijke vitaminen en mineralen dan door de ADH in de Verenigde Staten zijn voorgeschreven.

De Juiste Balans Er is nog steeds veel wat we niet weten over de wijze waarop voedingsstoffen samenwerken. Een gezond lichaam is een bijzonder complex systeem, en ieder werkzaam deel van ons lichaam vereist een andere mix van voedingsstoffen. Om veel redenen zouden voedingssupplementen voedingsstoffen moeten aanreiken die uitgebalanceerd èn in de juiste hoeveelheden aanwezig zijn. Bijvoorbeeld, bepaalde vitaminen die alléén worden toegediend, kunnen resulteren in andere voedingsgebreken, en veel microvoedingsstoffen kunnen giftig zijn bij buitensporige en niet uitgebalanceerde hoeveelheden. USANA heeft de Essentials nauwgezet samengesteld om de componenten zowel veilig als doeltreffend te laten samenwerken. De Optimale Vorm Om van nut te zijn, dienen alle voedingsstoffen van hoge kwaliteit en ‘bioavailable’ te zijn, met andere woorden: in een vorm, die het lichaam goed kan opnemen en verwerken. USANA stelt alles in het werk om de beste ingrediënten te bemachtigen, en ze testen die ingrediënten op kwaliteit en op hun krachtige werkzaamheid. Bovendien handhaaft USANA zeer strenge kwaliteitseisen en kwaliteitscontroles vast bij iedere stap in het productieproces.

Waarom de USANA Essentials ? USANA Essentials zijn geavanceerde dagelijkse voedingssupplementen, die optimale voedingsstoffen voor iedere leeftijdsgroep verstrekken. Om aan de essentiële voedingsbehoeften van kinderen en tieners tijdens hun ontwikkelingsjaren, wanneer goede voedingsstoffen het meest belangrijk zijn, tegemoet te komen, biedt USANA:

 • Usanimals, een lekker smakende combinatie van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten in de vorm van een gemakkelijk in te nemen kauwtablet. Geschikt voor kinderen van 13 maanden tot 12 jaar.
 • BodyRox, een voedingssupplement dat 31 noodzakelijke vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en cofactoren bevat, geschikt voor jongeren van 12 tot 18 jaar, die een optimale voeding nodig hebben om aan de eisen van de groei te voldoen en het actieve tienerleven te ondersteunen.
USANA Essentials voor volwassenen is een combinatie van 2 producten:
 • Mega Antioxidant, een uitgebalanceerde, zeer krachtige mix van 30 vitaminen, anti-oxidanten en andere belangrijke voedingsstoffen om de stofwisseling op cellulair niveau te ondersteunen en schade door vrije radicalen te voorkómen en te bestrijden.
 • Chelated Mineral, een volledig spectrum van essentiële mineralen, in een uitgebalanceerde, door het lichaam heel goed op te nemen vorm.

  Show Comments

  No Comments


  Add Comment

  Comments in this page are closed.