Nagelstyling

Alle onze behandelingen zijn zowel geschikt voor vrouwen als mannen

nagelstyling

voor beschadigde nagels of voor de sier

Nagelstyling is dus het aanbrengen van een kunstsysteem op uw natuurlijke nagel. Dat kan met acryl, gel en fiberglas. Soms gebruiken we tips om de nagel te verlengen of gewoon op de natuurlijke nagel om hem te verstevigen. Kunstnagels op voeten worden vaak gebruikt bij een of meer beschadigde nagels door aantasting van een schimmelinfectie (kalknagel). Of doordat de nagel niet goed meer groeit door trauma (stoten of iets dergelijks).

Werkwijze

Eerst wordt er gedesinfecteerd. Dan worden de nagelriemen losgemaakt, de nagels in model gevijld en aangetaste nageldelen worden verwijderd. Daarna wordt er een speciale vloeistof aangebracht, die het mogelijk maakt om op een schimmelnagel te werken en verdere verspreiding wordt voorkomen. Soms worden passende tips uitgezocht en op de nagel geplakt. De tips worden dun gevijld, zodat er geen verschil meer is te zien tussen de tip en de natuurlijke nagel. Indien nodig wordt de speciale gel of acryl aangebracht om zo aan om de open gedeeltes op te vullen of te repareren. Dit gebeurt in soms in meerdere lagen.

Na het uitharden wordt het plaklaagje van de gelnagels verwijderd en de nagels in model gevijld. Hierna wordt nogmaals de glans van de nagels verwijderd en een laatste speciale seallaag aangebracht. Hierna wordt een olie in de nagelriemen gemasseerd. U kunt er ook voor kiezen om de nagels te lakken

Om de nagels mooi te houden, moeten ze goed worden onderhouden met een nagelriemolie. (anders droogt de natuurlijke nagel teveel uit). Op de voeten blijven kunstnagels langer zitten dan op de handen, omdat deze minder belast worden en omdat de nagels niet zo hard groeien.

Nailart

Nailart doet steeds meer zijn intrede. In Amerika, de verre voorlopers op dit gebied, heeft bijna niemand meer blanke nagels, of het is French Manicure (wit randje) of nailart. Je kunt zelf iets bedenken of kiezen uit de voorbeelden die ik heb. Maar geslaagd is het altijd. Nailart is helemaal in op de teennagels.

Prijzen

Nieuwe set classic French nailsmet verlenging €95,00
Nailarts per figuur (vanaf) € 2,00
Nieuwe set French nails (op eigen nagel) €65,00
Nagels bijwerken (nieuwe set) €65,00
Nagel camouflage €45,00
Bijwerken per nagel €10,00
French gel teennagels €45,00

    Show Comments

    No Comments


    Add comment