Make-up

Alle onze behandelingen zijn zowel geschikt voor vrouwen als mannen

makeup

voor een bruiloft, feest of andere bijzondere gelegenheid

Bij Beauty Lovers kunt u een proef make-up laten opbrengen. Wanneer u bijvoorbeeld een bruiloft heeft of een feest waar u bijzonder voor de dag wilt komen. Hiervoor gebruikt Swee de producten van Jane Iredale. Dit is Minerale skincare make-up met een aantal belangrijke voordelen.

Wanneer u deze make-up draagt zal u zien hoe gaaf en zacht uw huid er uit gaat zien. Mineralen zullen jouw leven ook eenvoudiger maken, omdat ze een foundadtion, camouflage, poeder en zonbescherming in één enkel product combineren. De zonnefilter beschermt u tegen UVa en UVb stralen. Het eerste mineraal is essentieel: daarom vindt u bij elk product onze suggestie voor het benodigde penseel terug.

Wij maken gebruik van make-up van Jane Iredale. Hieronder vindt u de redenen waarom wij alleen gebruik maken van Jane Iredale

Zonbescherming Een basis van geperste en losse mineralen zorgt voor een breed spectrum fysieke zonbescherming: een SPF18 voor de geperste mineralen en een SPF20 voor de losse mineralen zonder toevoeging van chemische filters.

Vier in één De mineralen van Jane Iredale zijn een fond de teint, poeder, concealer en zonbescherming in één. Ze dekken vrijwel elke huidverkleuring en zijn waterresistent.

Een snelle en gewichtloze dekking Omdat uitsluitend pure pigmenten gebruikt worden, zonder vulmiddel als bv. Talkpoeder.Geeft de eerste laag reeds een uitstekende dekking die nauwelijks hoeft bijgewerkt te worden.

Niet-comedogeen en olievrij De producten van Jane Iredale laten de huid ademen en normaal functioneren. Labtesten hebben aangetoond dat deze niet-comedogeen zijn. Bovendien gaan ze een vette huid tegen en drogen ze de huid niet uit.

Wimper extention Wimper extention zijn plukjes wimpers die aan uw eigen wimpers worden aangebracht door middel van wimperlijm.)

Prijzen

Bruids make-up (voor haar) €145,00
Proef make-up (bij bruids make-up gratis) € 45,00
Bruids make-up (voor hem) € 30,00
Avond make-up € 35,00
Dag make-up € 30,00
Lichte make-up na behandeling € 9,50

    Show Comments

    No Comments


    Add comment