Jane Iredale

Alle onze behandelingen zijn zowel geschikt voor vrouwen als mannenJane Iredale is de voorzitter en oprichter van Iredale Mineral Cosmetics. Zij was de eerste die de schoonheidsindustrie een complete make-uplijn bood die was gebaseerd op mineralen en zij was de eerste die de artsen een make-up bood die goed is voor de huid. Bij de ontwikkeling van haar producten heeft ze samengewerkt met wereldwijd erkende plastisch chirurgen en dermatologen. Ze geeft wereldwijd lezingen over de voordelen ervan.

Voordat zij haar cosmeticabedrijf oprichtte in 1994, werkte Jane Iredale in de film-, theater- en televisiewereld.  Ze begon haar carrière als casting director waarbij ze voor reclamespots samenwerkte met modellen zoals Lauren Hutton, Jaclyn Smith en Cybill Shepherd en daarna in de film- en televisiewereld met o.a. de actrices Susan Sarandon, Glenn Close en Sarah Jessica Parker. Ze werkte onder meer met Francis Ford Coppola aan The Outsiders, met Steven Spielberg aan The Color Purple en voor alle grote televisiezenders, zoals voor de BBC.

Daarna richtte zij haar eigen productiebedrijf op en maakte zij meer dan vijftig programma’s voor PBS en HBO. Twee van haar speelfilms werden door TV Guide verkozen als de beste films van hun jaar. Eén ervan werd bekroond met de begeerde George Foster Peabody Award. Ze won ook een Emmy voor een filmserie die zij geschreven had.

Toen zij overstapte van de filmwereld naar de theaterwereld werd ze genomineerd voor een Tony Award voor de Broadway musical Wind in the Willows, de show die Vicki Lewis en Nathan Lane beroemd maakte.  Tijdens haar carrière heeft ze met de beste make-up artiesten gewerkt. Ze heeft met haar eigen ogen gezien dat de echte make-upartiesten bij het opmaken niet zomaar de laatste trends volgen, maar wel de natuurlijke schoonheid van de persoon accentueren zodat de persoonlijkheid van het individu naar buiten gebracht wordt.

Door samen te werken met vrouwen van wie de carrière afhing van een mooie huid, leerde Jane dat huidoneffenheden en huidgevoeligheden niet alleen carrières kunnen bedreigen, maar tevens ook het zelfvertrouwen kunnen ondermijnen. Dat zette haar ertoe aan om een make-uplijn te ontwikkelen die een gezonde huid nastreeft.

  • voor meer informatie over de producten van Jane Iredale klik hier…
  • voor meer informatie over het gebruik van de producten van Jane Iredale, bekijk hieronder de video..


    Show Comments

    No Comments


    Add Comment

    Comments in this page are closed.